• banner1
  • banner2
  • banner3
  • banner4

Onze leerkrachten

Onze leerkrachten zijn speciaal getraind op het gebied van omgaan met en onderwijs geven aan cognitief getalenteerde leerlingen in het basisonderwijs en zij hebben plm. zevenmaal per jaar een intervisie- en netwerkoverleg met de elkaar. Hiernaast worden zij begeleid door inhoudelijk specialisten van het ABC en krijgen zij met regelmaat scholing door externe deskundigen. 

Day a Week School Groene Hart zal van start gaan in februari 2019. Binnenkort kunt u hier kennismaken met onze leerkrachten. 

Marleen van Beek - locatie: R. de Jagerschool (dinsdag en woensdag)

Marleen van BeekTot spijt van mijn geschiedenisdocent koos ik ervoor om na mijn middelbare school PABO te gaan doen. Toen wist ik al dat ik het geweldig vond om met kinderen te werken en ze te helpen een stapje verder te komen. Toch ben ik een jaar later ook geschiedenis gaan studeren, omdat dit vakgebied me nog steeds erg boeide en omdat ik hier nog veel meer in wilde leren. Uiteindelijk bleek onderwijs en geschiedenis voor mij een hele fijne combinatie te zijn, qua studie, maar ook qua werk! Toen ik mijn master Cultuurgeschiedenis volgde, had ik een baan als vaste invalkracht in het Leonardo-onderwijs in Utrecht. Na mijn studies ben ik in Woerden aan de slag gegaan als groepsleerkracht in het reguliere basisonderwijs. Hier werk ik nu nog steeds, maar nu als specialist begaafdheid en als leerkracht van de bovenschoolse plusklas. Ik geniet er elke dag weer van om samen met deze leerlingen de uitdaging op te zoeken, te leren, te onderzoeken en te reflecteren op het leren. Daarom ben ik blij dat ik me nu ook bij de DWS kan inzetten voor deze groep kinderen. Ook met geschiedenis houd ik me nog steeds bezig, ik werk namelijk ook als rondleider en museumdocent in het Rijksmuseum in Amsterdam en het Catharijne Convent in Utrecht.